Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Στηρίζει την απεργιακή συγκέντρωση ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

apergia maios 2017 (10)
Την απεργιακή συγκέντρωση της 14ης Δεκεμβρίου στηρίζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, στις 10:00 το πρωί. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα παραβρίσκεται στην απεργιακή συγκέντρωση της Πλατείας Δημοκρατίας στις 10:00 π.μ. και καλεί και κάθε συνάδελφο έμπορο να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο.Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφερει:

Αλληλεγγύη σε όσους ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου διαχρονικά, σταθερά και με πλήρη συναίσθηση της στάσης του, ήταν αλληλέγγυος, συμπαραστάτης και όταν οι συνθήκες το καταστούν εφικτό συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στους αγώνες των εργαζομένων.
Στους αγώνες για κοινωνική και οικονομική πρόοδο, για δημοκρατικές κατακτήσεις και δικαιώματα, για δικαιοσύνη, για δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία, για όλα τελικά εκείνα τα αιτήματα που προάγουν το δίκαιο των πολλών απέναντι στο καταχρηστικό συμφέρον των λίγων και ισχυρών.
Θεωρούσαμε και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε ακράδαντα, ότι τα αιτήματα, οι διεκδικήσεις, οι αγώνες και οι κατακτήσεις τους είναι και δικά μας.
Την βαρβαρότητα και τις ανελέητες πρακτικές ενός πολιτικού συστήματος που μας εξοντώνει κάθε μέρα όλους μας, μαζί με τους εργαζόμενους τις βιώνουμε.
Μαζί τους οφείλουμε να αγωνιστούμε για να τις ανατρέψουμε.
Στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Πέμπτης 14 του ΔΕΚΕΜΒΡΗ δηλώνουμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου θα παραβρίσκεται στην απεργιακή συγκέντρωση της Πλατείας Δημοκρατίας στις 10:00 π.μ. και καλεί και κάθε συνάδελφο έμπορο να προσπαθήσει να κάνει το ίδιο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.