Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Στις 12/12 το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Στις 12/12 το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου την Κυριακή 12 Δεκέμβριου καθώς και την συμμετοχή της  στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 6 Νοεμβρίου στην Αθήνα.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας συνεδρίασε στις 26 Οκτώβρη και αποφάσισε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας την Κυριακή 12 Δεκέμβρη.

Παράλληλα μπροστά στο Συνέδριο, θα διεξαχθούν και οι εκλογές των Αγροτικών Συλλόγων στο νομό, με την εκλογή νέων Διοικητικών Συμβουλίων τους, καθώς και αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε τη συμμετοχή της ΟΑΣ στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, που καλούν οι Επιτροπές Αγώνα Πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές, όλης της χώρας.

Καλούμε κάθε Αγροτικό Σύλλογο, τους πληγέντες από τις τελευταίες πλημμύρες και φυσικές καταστροφές, όλους τους συναδέλφους, κάθε κάτοικο του νομού, να συμμετέχει στο συλλαλητήριο για να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας της ζωής και της περιουσίας μας.

Η μετάβαση στο συλλαλητήριο θα γίνει με κατά τόπους λεωφορεία, από διάφορες περιοχές του νομού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.