Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Στις κάλπες οι έμποροι του Αγρινίου

Στις κάλπες οι έμποροι του Αγρινίου

Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καθώς ξεκίνησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

Πρόκειται για διήμερη διαδικασία, Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Αυγούστου, που διεξάγεται στα γραφεία του Συλλόγου, Βλαχοπούλου 8, με ώρες από 13.00 το μεσημέρι έως 9.00 το βράδυ σήμερα και από 12.00 το μεσημέρι έως 7.00 το απόγευμα αύριο.

Οι εκλογές λαμβάνουν σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα στον εμπορικό κόσμο  αλλά και επηρέασε τις διεργασίες του τοπικού συλλόγου.

Οι κάλπες λοιπόν στήνονται με καθυστέρηση τριών μηνών και σε κλίμα αντιπαραθέσεων φανερών αλλά και υπόγειων, αφορμή για τις οποίες υπήρξαν και οι διαφωνίες για το θερινό πενθήμερο. Παραιτήσεις, ανακοινώσεις με αιχμές και υπονοούμενα και παρασκήνια καταγράφηκαν στο σύλλογο το τελευταίο διάστημα.

Την ψήφο των εμπόρων διεκδικούν τρεις συνδυασμοί, η «Εμπορική Συλλογική Κίνηση», η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» και το «Ενωμένο Εμπόριο με αξιοπιστία και προοπτική».

Η Εφορευτική Επιτροπή εφιστά την προσοχή των μελών όταν προσέρχονται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή  άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους (π.χ.ασφαλιστικό βιβλιάριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.).

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μεν παλαιά μέλη εφόσον έχουν εξοφλήσει πλήρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και 30-6-2019 (δυνατότητα τακτοποίησης οφειλών και το 2ήμερο των εκλογών) και τα νέα μέλη εφόσον έχουν εγγραφεί σαν μέλη του Συλλόγου έως και τις 18-7-2020.

Η λίστα των υποψηφίων ΕΔΩ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.