Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Στις προτεραιότητες ο τουρισμός για τον δήμο Ναυπακτίας

Στις προτεραιότητες ο τουρισμός για τον δήμο Ναυπακτίας

nafpaktos2-750x400Τους άμεσους στόχους που έχει θέσει η δημοτική αρχή Ναυπακτίας σε ό,τι αφορά τον Τουρισμό και τη διοργάνωση της Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού Nostos 2017, που θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16/10/2017 στη Ναύπακτο , έθεσε χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής τουρισμού, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σύψας.
Ο αντιδήμαρχος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τη χορήγηση αιγίδας από φορείς του δημοσίου και του τουρισμού στη Nostos 2017.
Στόχος , είπε, είναι να γίνουν μια σειρά από δράσεις, όπως η ανάπτυξη εναλλακτι-κών μορφών τουρισμού (o αθλητικός, ο θαλάσσιος, ο γαστρονομικός) σε συνεργα-σία με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες και να υπάρξει ανάλογη προβολή.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν κατά τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να δοθεί έμφαση στην επιλογή των host buyers και να υπάρξει ανάρτηση του βιογραφικού τους στην ιστοσελίδα της Nostos 2017. Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα σύνδεσης βιολογικών προϊόντων και γαστρονομίας ως εναλλακτική μορφή τουρισμού.
Αναφέρθηκε επίσης η αναγκαιότητα επεξεργασίας των δεδομένων της περσινής έκ-θεσης ως απαραίτητου εργαλείου για των εντοπισμό των ατελειών αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.
Κοινή πεποίθηση όλων των παρισταμένων ήταν η αναγκαιότητα προβολής του Δή-μου Ναυπακτίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέσα από τη διοργά-νωση της Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού Nostos 2017.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.