Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2020

Στις πρώτες θέσεις του διασυλλογικού πρωταθλήματος οι αθλητές στίβου της ΓΕΑ

Νέες διακρίσεις για το τμήμα στίβου της ΓΕΑ.
Στο ΔΑΚ Αγρινίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας τετράθλων για αθλητές και αθλήτριες 12 και 13 ετών με τη συμμετοχή των σωματείων του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Οι νεαροί αθλητές του αγρινιώτικου συλλόγου αγωνίστηκαν και στα τέσσερα αγωνίσματα πετυχαίνοντας σπουδαίες επιδόσεις και κατακτώντας 17 μετάλλια, ενώ ταυτόχρονα ήταν η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές. Το σημαντικότερο από όλα ήταν τα θετικά μηνύματα που έδωσαν τα νέα παιδιά της ΓΕΑ για το μέλλον.
Την Κυριακή 18 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, η ομάδα ανδρών και γυναικών της ΓΕΑ έκλεψε την παράσταση των αγώνων τόσο με τις επιτυχίες που πραγματοποίησε όσο και με τις επιδόσεις των αθλητών της.
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών των συλλόγων της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας η εμφάνιση των αθλητών της ΓΕΑ ήταν καταπληκτική με αποτέλεσμα η ομάδα του Αγρινίου να καταλάβει τη δεύτερη θέση μεταξύ 30 σωματείων. Στα 800μ. ο Χρήστος Τρομπούκης νίκησε τον αγώνα με τρομερή άνεση όπως το ίδιο επέτυχε στο δρόμο των 5000μ. ο Κώστας Σταμούλης. Στο ίδιο αγώνισμα τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο 17χρονος Νίκος Σταμούλης επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση για την κατηγορία των παίδων.
Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η κούρσα της σκυτάλης 4Χ400 όπου η ομάδα της ΓΕΑ (αποτελούμενη από τον Κώστα Καπούλα, τον Νίκο Σταμούλη, τον Θοδωρή Αρωνιάδα και τον Χρήστο Τρομπούκη) όπου τερμάτισε στην πρώτη θέση με πολύ καλή επίδοση.
Στα 5000μ. των Γυναικών η επανεμφάνιση της αθλήτριας και προπονήτριας Ελένης Νικολοπούλου σε μεγάλους αγώνες ήταν άκρως επιτυχημένη αφού στέφθηκε από τη δεύτερη θέση αλλά και από ένα καλό χρόνο. Αξιοθαύμαστες ήταν και οι εμφανίσεις των νεαρών 17χρονων αθλητών του σωματείου στα 200μ. , του Γιώργου Παπαδημητρίου, του Κώστα Πουρνάρα, του Θωμά Μούτσιου και του Αλέξανδρου Δράκου.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές, στους προπονητές τους αλλά και στους ανθρώπους του τμήματος στίβου της ΓΕΑ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.