Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Στο Αγρίνιο ο Γ. Γ. Δια Βίου Μάθησης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ

Στο Αγρίνιο ο Γ. Γ. Δια Βίου Μάθησης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ

stavroskaragounispafsanias

Την πλούσια πορεία και δράση του παρουσίασε σήμερα το  ΔΙΕΚ Αγρινίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα είχε την τιμητική του, καθώς παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δια Βίου Μάθησης Παυσανίας Παπαγεωργίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού  Οργανισμού  Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) Σταύρος Καραγκούνης. Αμφότεροι Αιτωλοακαρνάνες, συνεχίζουν να  έχουν στενούς δεσμούς με την Αιτωλοακαρνανία, καθώς υπήρξαν υποψήφιοι βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του  2015 και  2009 αντίστοιχα.

Παρόλο το βεβαρημένο  πρόγραμμα τους, φρόντισαν λοιπόν να παρευρεθούν έστω και λίγες ώρες στο Αγρίνιο τιμώντας έτσι το ΔΙΕΚ Αγρινίου.

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και ο  Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι από τους πιο νευραλγικούς φορείς της Εκπαίδευσης. Στην αρμοδιότητα τους είναι τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ, τα ΚΕΚ, πιστοποιήσεις και γενικότερα  η Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Πρόσφατα ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοίνωσε  το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης περιόδου 2016.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.