Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου οι «εχθροί εξ αίματος»

Στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου οι «εχθροί εξ αίματος»

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου υποδέχτηκε, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020, την Εφηβική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου με την θεατρική παράσταση «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά. Σε ανακοίνωση του το σχολείο αναφέρει:

Ο Αρκάς μας στρίβει τα «άντερα»…

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου υποδέχτηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 την Εφηβική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ με την θεατρική παράσταση «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά.

Παχύ και λεπτό έντερο, δυο στενά συνδεδεμένοι εργάτες του σώματος, που βιώνουν το φόβο του θανάτου και αναζητούν την αλήθεια για το τι συμβαίνει και ο οργανισμός καταρρέει, μαζί με το πονηρό νεφρό που προσπαθεί να τους εξαπατήσει, ώστε να μην στασιάσουν και δημιουργήσουν πρόβλημα στην επικείμενη μεταμόσχευσή του, μας ξεσήκωσαν, στρίβοντάς μας τα έντερα από το γέλιο.

Ήταν μία παράσταση που οι μαθητές μας απόλαυσαν. Κωμωδία, δράμα και σάτιρα, όλα σε ένα δρώμενο με αξιόλογους νέους ηθοποιούς και εμπνευσμένους σκηνοθέτες, βασισμένο στην ευφυή πένα του Αρκά. Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές της παράστασης για τις όμορφες στιγμές που μας προσέφεραν, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως το θέατρο είναι το πιο πρόσφορο διδακτικό μέσο για να θιγούν εύστοχα με χιούμορ ζητήματα που απασχολούν και προβληματίζουν όλους μας, όπως καταχρήσεις, μεταμόσχευση, σχέσεις εργατών και εξουσίας, κοινωνικές σχέσεις, αγάπη, εμπιστοσύνη, προδοσία…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.