Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Στο “GAGE SURVIVOR” ο Αγρινιώτης αθλητής Γιώργος Βλαχοδήμος

Στο “GAGE SURVIVOR” ο Αγρινιώτης αθλητής Γιώργος Βλαχοδήμος

spo-blaxodimos

Στο μεγάλο promotion ΜΜΑ της Αθήνας, το οποίο αφορά αγώνες Μικτών Πολεμικών Τεχνών και διεξάγεται σε οκτάγωνο κλουβί,  θα αγωνιστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου ο Αγρινιώτης Heavyweight αθλητής Kick Boxing, Βλαχοδήμος Γεώργιος.
Ο  Βλαχοδήμος κάνει το ντεμπούτο του σε αυτού του  είδους τους αγώνες, καθώς μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει σε αγώνες Πυγμαχίας και Kick Boxing. Ο αντίπαλος του είναι ένας καταξιωμένος και με μεγάλη εμπειρία αθλητής  στον χώρο του Brazilian Ζίου Ζίτσου και 30 κιλά βαρύτερος, καθότι η Κατηγορία αφορά αθλητές στα  100 κιλά και άνω. Μάλιστα ο  αντίπαλος του έχει κάνει ήδη εμφανίσεις στην συγκεκριμένη διοργάνωση και πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ο Γιώργος Βλαχοδήμος επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά από 5 χρόνια αποχής του όσον αφορά την συμμετοχή του σε αγώνες.
Η δήλωση του  Αγρινιώτη αθλητή Γιώργου Βλαχοδήμου:
Έχω δουλέψει αρκετά  γι’ αυτόν τον αγώνα και η προετοιμασία έχει φθάσει αισίως στο τέλος της. Αισθάνομαι έτοιμος να τα δώσω όλα στον αγώνα κι εκείνο  που θέλω να τονίσω είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε ορισμένους φίλους, οι οποίοι στηρίζουν  οικονομικά και ηθικά αυτή την προσπάθεια, καθώς η βοήθειά τους παίζει καθοριστικό  ρόλο ώστε ν’ αγωνίζομαι αυτή την περίοδο, κι επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δάσκαλό μου Σαμαρτζίδη Γεώργιο.
BLAXODIMOS (1)
BLAXODIMOS (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.