Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου η πλωτή εξέδρα (φωτογραφίες & βίντεο)

Στο λιμάνι της Ναυπάκτου η πλωτή εξέδρα (φωτογραφίες & βίντεο)

Έφθασε νωρίς σήμερα το πρωί το κομβόι των τριών φορτηγών με τα κομμάτια της πλωτής εξέδρας που θα τοποθετηθεί έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου και θα χρησιμοποιείται για την φιλοξενία μικρών τουριστικών σκαφών.

Τα τρία κομμάτια θα μεταφερθούν εν πλω από την περιοχή του Γριμπόβου ανατολικά της πόλης, μέχρι την εξέδρα έξω από το λιμάνι, προκειμένου να δεθούν στα τσιμεντένια blogs τα οποία ήδη βρίσκονται στον πυθμένα της θάλασσας.

Για μεγάλη μέρα κατά την οποία υλοποιούνται δεσμεύσεις της παρούσας δημοτικής αρχής, έκανε λόγο σε δηλώσεις του στην κάμερα του nafpaktianews ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλος, μιλώντας για ένα έργο το ποίο μαζί με τον πεζοδιάδρομο του Γριμπόβου θα αλλάξουν την εικόνα που βλέπουν οι πολίτες την πόλη.

Δηλώσεις για το έργο, έκανε και ο εμπνευστής της ιδέας της πλωτής εξέδρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και Αντιδήμαρχος Αντ. Φράγκος, ευχαριστώντας όπως είπε όλα τα μέλη των παρατάξεων, τόσο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όσο και στο δημοτικό συμβούλιο για την συμβολή τους στην επίτευξη και υλοποίηση της ιδέας.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Δείτε τις δηλώσεις:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.