Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Στo Mεσολόγγι η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, την προσεχή Παρασκευή και Σάββατο, 1 και 2 Μαρτίου 2019.

Η σύγκληση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων γίνεται στο Μεσολόγγι, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστου Σπ. Παΐσιου.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η προετοιμασία για τις ευρωεκλογές, ηαποτίμηση της εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το Σχέδιο Νόμουγια τις Δικηγορικές Εταιρείες που ασχολούνται με την είσπραξη απαιτήσεων κ.λπ.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, που ιδρύθηκε το 1866 και είναι ένας απότους τρεις πρώτους δικηγορικούς συλλόγους της Χώρας περιλαμβάνει της περιφέρειες των Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, Ξηρομέρου και Αρακύνθου

Το πρόγραμμα των εργασιών της Ολομέλειας έχει ως εξής:

Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2019

Ώρα 19:30- Επίσημη έναρξη εργασιών της Ολομέλειας

– Συμμετέχει η χορωδία του Πνευματικού, Κοινωνικού, Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Σπύρου Χολέβα (Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι. Π. Μεσολογγίου)

Σάββατο, 2α Μαρτίου 2019

Ώρα 12:30-Εργασίες Ολομέλειας(Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Ι. Π. Μεσολογγίου,Ραδιομέγαρο Ι. Π. Μεσολογγίου)

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ……….CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.