Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Στο Μεσολόγγι οι νεοσύλλεκτοι του… «αλβανικού αετού»

entopistikan-oi-neosullektoi-tou-albanikou-aetou.w_l

Αντιδράσεις έντονες προκλήθηκαν τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα για εικόνα στην οποία απεικονίζονται στρατιώτες του ελληνικού στρατού να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, τον αετό.Ο συγκεκριμένος συμβολισμός έχει ταυτιστεί με τον αλβανικό εθνικισμό και την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (κέντρο εκπαιδεύσεως) στο Μεσολόγγι . Οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας είναι νεοσύλλεκτοι της τελευταίας ΕΣΣΟ.
Από το ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:
1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.

image

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. antikeimenikos

  Τα παιδιά αυτά είναι Αίλινες!! Ψοφίζουν Ελάντα και έχουν ΝΕΟελινικί ιθογένεια…

  Καλίτερα Αλμπανούς παρά αίλινες εθνικιστές που λένε ετνικό ύμνο και Μακεντονία ελινικί του αλεχάντρου ο χόρα!!

  Ζίτω τα ανιχτά σίνορα!

  Ζίτο το ελλινικό διμόσιο ιπάλλιλο πσιφίζει αλμπανικά κόματα μιν έχι ακσιολόγηση!!

 2. Αναμενόμενο

  Μπράβο στον διοικητή του συντάγματος. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η ανικανότητα διοίκησής του. Το τωρινό γεγονός σε συνδυασμό με το περιστατικό του Σεπτεμβρίου, όπου σοβάς προσγειώθηκε στο κεφαλι νεοσυλλεκτου στρατιωτη, υποδεικνύουν ότι πρέπει να αλλάξει η διοίκηση ή να κλείσει επιτέλους αυτό το μαύρο στρατόπεδο εξυπηρέτησης συμφέροντων της τοπικής κοινωνίας.

 3. Γιάννης

  Κοιτα θρασος οι τηγανοκεφαλοι. Θα μας φάνε ζωντανούς τα Αλμπανια ρε, ξυπνα Έλληνα, για πόσο θα κοιμάσαι ακόμη;;;;

 4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ’Ι’ΖΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 5. Έλληνας

  Κακώς έχουν ελληνική υπηκοότητα οι άνθρωποι. Κάκιστα.

 6. Νικόλας

  Κανένας δεν ανέφερε ότι πάρα πολλά Ελληνόπουλα αποφεύγουν παντελώς τη στράτευση με οποιοδήποτε τρόπο .Υπολογίστε και εκείνα τα Ελληνόπουλα που ξενιτεύτηκαν και μάλλον δεν πρόκειται να επιστρέψουν και φυσικά δε θα υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία !

 7. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝ ΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝiΚΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣι.

 8. ΚΩΣΤΑΣ

  ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ Κ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.