Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020

Στο Νεοχώρι ο Κ. Λύρος: “Η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους απέναντι στα προβλήματα”

Στις γειτονιές του Νεοχωρίου της δημοτικής ενότητας Οινιαδών περπάτησε χθες, 17/5/2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ,Κώστας Λύρος.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή»,έσφιξε το χέρι των απλών ανθρώπων και άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματά που τους απασχολούν.

Συνομίλησε με επαγγελματίες και καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην τοπική αγορά, εξέλιξη που δυσκολεύει την επιβίωση των καταστημάτων τους.

Οι συναντήσεις έγιναν μέσα σε θερμό κλίμα με το υποψήφιο Δήμαρχο να δηλώνει:«Είμαστε όλοι κομμάτια της ίδιας κοινωνίας , από αυτήν προερχόμαστε και σε αυτήν αναφερόμαστε. Άκουσα με προσοχή τις ανησυχίες και τα προβλήματα των πολιτών και δεσμεύτηκα να συμβάλλω στην επίλυσή τους από την επόμενη των εκλογών. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η αποδοχή των κατοίκων της περιοχής και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο συνδυασμό μας. Η επόμενη ημέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους απέναντι στα προβλήματα » .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.