Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Στο συνδυασμό του Γ.Παπαναστασίου ο Ανδρέας Σκαρτσάρης

Aνανέωση στην πράξη αποτελεί η υποψηφιότητα του Ανδρέα Σκαρτσάρη στις δημοτικές εκλογές του Αγρινίου.
Ο γνωστός φαρμακοποιός συμμετέχει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές καθώς θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου επιδιώκοντας να προσφέρει και από αυτοδιοικητικό μετερίζι στα κοινά του δήμου του οποίου αποτελεί ενεργό πολίτη.
Ο Ανδρέας Σκαρτσάρης είναι έγγαμος με δύο παιδιά.
Σπούδασε στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 2004 διατηρεί φαρμακείο στην Μαλεσιαδα Βάλτου. Παράλληλα είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Olonmas του πρώτου ιδιωτικού ηλεκτρονικού φαρμακείου με σύστημα επιβράβευσης. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικό Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Συνεταιριστικής Επιχείρησης Φαρμακοποιών Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΦΑΡ).
Τον Ιούνιο ολοκληρώνει τις σπουδές του στην ΕΕΔΕ στο πρόγραμμα «Diploma in Sales management», ένα πιστοποιημενο πρόγραμμα σπουδών πάνω στην διοίκηση πωλήσεων και στο Marketing.
Είναι μέλος του Δ.Σ. της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στους κόλπους της οποίας αναπτύσσει έντονη δράση όντας Έφορος στα τμήματα σκακιού και Τοξοβολίας , υπεύθυνος διαχειριστής των social media και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις όπως «το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», το «τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατω» κ.α.
Έχει διατελέσει μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας, των Αθηνών και του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κ.Σ.

    Προστιθέμενη αξία και λάμψη προσφέρουν τέτοιες υποψηφιότητες . Μπράβο στον Κο Παπαναστασιου που μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσει η διαδικασία και η ψήφος μας ουσία . Καλή επιτυχία Κε Σκαρτσαρη .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.