Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ο «Τίτορμος» στο βάθρο Πανελληνίων πρωταθλημάτων στο TAE KWON DO

Ο «Τίτορμος» στο βάθρο Πανελληνίων πρωταθλημάτων στο TAE KWON DO

Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό τετραήμερο,  κατά το διάστημα  21-24 Νοεμβρίου 2019 συμμετείχε ο σύλλογος του Αγρινίου «Τίτορμος.

Στις τέσσερις αυτές ημέρες διεξήχθησαν τρεις πανελλήνιες διοργανώσεις  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στην Αθήνα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων και το Πανελλήνιο Κύπελλο «Γ. Βόλλαρης».

Οι μικροί αθλητές του “Τιτορμου” κατάφεραν και πέτυχαν σπουδαίες νίκες, ανέβηκαν τρεις φορές στο βάθρο των κορυφαίων πρωταθλημάτων της χώρας, χειροκροτήθηκαν και εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο τις αγωνιστικές τους εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια Σακκά Χαρά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κατοχυρώνοντας παράλληλα τα μόρια για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο Βασιλείου Χριστόφορος, επίσης, το χάλκινο Μετάλλιο και η Γιαννιώτη Νίκη την πρώτη θέση στην κατηγορία της και το χρυσό Μετάλλιο.

Οι αθλητές Κατσαντά Χριστίνα, Γρηγοροπούλου Αμάντα, Γιαννιώτη Νόνη, Γρίβας Δημήτρης , Νταλαπέρας Δημήτρης και Φαρμάκης Δημήτρης κέρδισαν την 5η θέση χάνοντας στον αγώνα πριν τα Μετάλλια. Τέλος, ο αθλητής Γκόντας Φώτης δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

dav

dav

dav

sdr
dav
dav

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.