Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Στον δήμαρχο Αγρινίου ο υφυπουργός Αθλητισμού (video)


Παπαναστασίου και Βασιλειάδης συζήτησαν για τις αθλητικές υποδομές και το κλειστό γυμναστήριο που εγκαινιάζεται σήμερα .

DSC06148
Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδης με αφορμή την παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της αερογέφυρας.
Ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε ήδη με τον Δήμαρχο Αγρινίου στο Δημαρχείο ενώ τώρα συμμετέχει σε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και σωματείων σε ξενοδοχείο της πόλης.
Στις 17.00 θα γίνουν τα εγκαίνια-παράδοση Σταδίου ενώ θα ακολουθήσει αγώνας μπάσκετ μεταξύ παιδικών ομάδων τοπικών σωματείων (testφωτισμού , χρονομέτρων, ηλεκτρονικού πίνακα κλπ).
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου τον Υφυπουργό Αθλητισμού ο οποίος συνοδευόταν από τους βουλευτές Γ. Βαρεμένο και Μ. Τριανταφύλλου. Συζήτησαν διεξοδικά για τα ζητήματα του αθλητισμού που απασχολούν την πόλη.
Αμέσως μετά σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλειάδης τόνισε μεταξύ άλλων :«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στο Αγρίνιο για τα εγκαίνια του κλειστού σταδίου η λειτουργία του οποίου είχε εξελιχθεί ως ανέκδοτο. Συζητήσαμε με τον κ. Παπαναστασίου τα προβλήματα των υποδομών της περιοχής, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και έχουμε πλήρη εικόνα στην Γ Γ Αθλητισμού, και από την συνεργασία με τους βουλευτές μας, όλων των ανοικτών ζητημάτων. Οι εποχές έχουν αλλάξει και είναι πεποίθηση όλων μας ότι αν δεν υπάρξει συνεργασία της Κεντρικής Κυβέρνησης με την Τ.Α. και των δύο βαθμών δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να χαράξουμε μια νέα μέρα για τον τόπο μας. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήσαμε με τον δήμαρχο σε ποιες δράσεις θα προβούμε από κοινού για να μπορέσουμε να παρέχουμε στους πολίτες εγκαταστάσεις όπου θα μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια».
Ο Δήμαρχος Αγρινίου καλωσόρισε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και αναφέρθηκε στα εγκαίνια του έργου: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για το Αγρίνιο. Μετά από πολλά χρόνια ένα σημαντικό έργο που αφορά στον αθλητισμό παραδίδεται στους δημότες Αγρινίου. Ένα έργο που είχε γίνει γεφύρι της Άρτας, ένα έργο που έπρεπε να είχε παραδοθεί πριν τα ολυμπιακά έργα και το οποίο καρκινοβατούσε για πολλά χρόνια. Θέλω ως Δήμαρχος Αγρινίου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υφυπουργό Αθλητισμού , την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τους βουλευτές που βοήθησαν στην οριστική παραλαβή του έργου. Ένα έργο που έρχεται να λύσει τεράστια ζητήματα. Για εμάς κ. Βασιλειάδη, γι αυτήν την Δημοτική Αρχή, ήταν μέλημα και πρώτη προτεραιότητα η ολοκλήρωση του έργου αλλά και η κατασκευή υποδομών στο ΔΑΚ, στα γήπεδα βόλεϊ , μπάσκετ και τένις, στο κολυμβητήριο αλλά και τα γήπεδα στις ενότητες. Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια και επένδυση στον αθλητισμό. Πριν από λίγες ημέρες υπογράψαμε την σύμβαση για το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Σήμερα χάρηκα και για έναν επιπλέον λόγο. Κάναμε μια συζήτηση για όλα τα ζητήματα του αθλητισμού που απασχολούν την πόλη. Συμφωνήσαμε, και θα ανακοινωθούν, μια σειρά πρωτοβουλιών για τις αθλητικές υποδομές. Εκτιμώ ότι έγινε μια ειλικρινής συζήτηση και σήμερα εγκαινιάζεται μια συνεργασία. Νιώθω ότι σήμερα πέρασε μια αχτίνα αισιοδοξίας μέσα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε».
IMG_20171208_112930

IMG_20171208_113025

vasileiadis (1)

vasileiadis (2)

DSC06151

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.