Στον δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» θα προβληθεί η ταινία «I’m Still Here» από την Πέμπτη 20 έως και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025 στις 9:30 μ.μ. καθημερινά εκτός την προβολή της Τρίτης.
Λίγα λόγια για την ταινία:
Ρίο ντε Τζανέιρο, αρχές της δεκαετίας του 1970.
Η Βραζιλία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σφιχτή λαβή μιας στρατιωτικής δικτατορίας. Συστήνεται η οικογένεια Paivas: ο πατέρας, Rubens, η μητέρα, Eunice και τα πέντε παιδιά τους. Μένουν δίπλα στην παραλία, σε ένα σπίτι με πόρτες συνεχώς ανοιχτές για φίλους και οικογένειες.
Η στοργή και το χιούμορ που μοιράζονται μεταξύ τους, είναι οι δικές τους λεπτές μορφές αντίστασης στην καταπίεση που υφίσταται ολόκληρη η χώρα.
Μια μέρα, θα υποστούν μια βίαιη και αυθαίρετη πράξη που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Στη συνέχεια, η Eunice αναγκάζεται να επανεφεύρει τον εαυτό της και να χαράξει ένα νέο μέλλον για τον εαυτό της και τα παιδιά της.
Η συγκινητική ιστορία αυτής της οικογένειας, βασισμένη στα απομνημονεύματα του Marcelo Rubens Paiva, είναι ταυτόχρονα και η ανακατασκευή ενός σημαντικού μέρους της κρυμμένης ιστορίας της Βραζιλίας.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ :Walter Salles
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Fernanda Torres, Fernanda Montenegro, Valentina Herszage, Selton Mello, Antonio Saboia
Δείτε το trailer:
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι:
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€