Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Στον Παπαναστασίου το φλουρί! Για το γούρι μπήκε έπαθλο νέα θητεία…

Στον Παπαναστασίου το φλουρί! Για το γούρι μπήκε έπαθλο νέα θητεία…

Όταν ένας επικεφαλής, πρόεδρος ή,γενικότερα, αρχηγός κερδίζει σε διαγωνισμό που γίνεται δημοσίως, όσο να ‘ναι, όλο και κάποια υποψία γεννάται για το αδιάβλητο της διαδικασίας. Όταν όμως πρόκειται για διαδικασία όπως η… βασιλόπιτα το σκηνικό θυμίζει ρουλέτα και σήμερα στο δημαρχείο του Αγρινίου οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν να το λένε για το πόσο στην τύχη έγιναν όλα!

Εκεί που ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Αγρινίου(και εορτάζων σήμερα)Βασίλης Φωτάκης είπε παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά αλλά και άλλων επισήμων: “Δήμαρχε, αν πέσει σε σένα το φλουρί, το δώρο θα είναι μια ακόμη δημαρχιακή θητεία”!

Και, σε μια σύμπτωση γεμάτη συμβολισμούς αλλά και προσδοκία, το φλουρί όντως έπεσε στον Γιώργο Παπαναστασίου! Ακολούθησαν γέλια και ικανοποίηση γι’ αυτή την πρώτη… νίκη, όπως αναμενόταν, ενώ και να υπήρχε κάποιος άπιστος Θωμάς ανάμεσα στους παριστάμενους δεν εκδηλώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν ήταν και λίγο το τυχερό παίγνιο της εύρεσης του φλουριού να έχει νικητή τον δήμαρχο. Οι προληπτικοί σίγουρα θα μιλήσουν για οιωνό, οι πιο ορθολογιστές βέβαια θα πουν ότι χιλιάδες οιωνοί στην ανθρώπινη Ιστορία ξεχάστηκαν λόγω της έκβασης του… πολέμου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΜΑΚΗΣ

    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΧΥΡΟ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥ.

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    Σε κάποιους το φλουρί τους πέφτει στο πιάτο, σε κάποιους άλλους τους κάθεται στο λαιμό. Ο Βασίλης δεν είναι ψώνιο για να πάει στο τσίρκο των δυσαρεστημένων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.