Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Στον πηγαιμό για τον Αγαλιανό

pngimenigefyra

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έφεραν τις λίμνες στα όρια τους. Στα όρια της υπερχείλισης. Σε κάποια σημεία αυτό μάλιστα συνέβη. Δείτε για παράδειγμα τη μικρή γέφυρα στον Αγαλιανό (σε μικρή απόσταση από τη γέφυρα Επισκοπής) πνιγμένη στα νερά της λίμνης Κρεμαστών. Η φωτό αναρτήθηκε σε group του facebook (ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΣ/Psilovrachos original page). Mια γέφυρα την οποία για να περάσει όχημα θα έπρεπε να είναι …αμφίβιο. «Τόσα χρόνια δεν αξιώθηκε κανένας από τους πολιτικούς της περιοχής μας, να φροντίσει για καλύτερες εγκαταστάσεις για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα όταν ανεβαίνει η στάθμη της λίμνης», σχολιάζει ο χρήστης του facebook. Στην παρατήρηση αυτή δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι…

Το ακριβές σημείο:

photo

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. rap

    Εε καλά τώρα, πηγαίνετε από τον πάνω δρόμο. Απάιτηση να διατεθούν κάποιες εκαντοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ για να παιρνάει 1 αυτοκίνητο την εβδομάδα.

  2. ΣΤΑΣΟΥΜΥΓΔΑΛΑ

    Πρίν απο 3 χρόνια και με την ευλογία της τότε κυβέρνησης (ΝΔ), δόθηκαν 100.000 ευρώ για να φτιαχτεί το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου και απλά μπαλώσανε ΤΡΥΠΕΣ…..!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.