Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Stop bullying με τα κορμιά και τις τσάντες των μαθητών του 1ου Ενιαίου Λυκείου Μεσολογγίου

Stop bullying με τα κορμιά και τις τσάντες των μαθητών του 1ου Ενιαίου Λυκείου Μεσολογγίου

stop-ipop.gr_1-600x338Περίπου εκατό μαθητές του 1ου Ενιαίου Λυκείου Μεσολογγίου προχτες (18/3), ένωσαν εκτός από τις ψυχές τους και τις τσάντες τους για ιερό σκοπό. Έκατσαν ο ένας κοντά στον άλλο δείχνοντας πως μαζί όλοι μπορούν να γίνουν ένα και έγραψαν το δικό τους σύνθημα κατά της ενδοσχολικής βίας, στο προαύλιο χώρο του σχολείου τους, με σκοπό να στείλουν το μήνυμα τους σε όλο τον κόσμο του διαδικτύου  με μία και μόνο φωτογραφία.

Για να σχηματίσουν το σύνθημα STOP BULLYING οι μαθητές χρησιμοποίησαν τις τσάντες αρκετών συμμαθητών τους, τις χώρισαν ανάλογα με το χρώμα και τις έβαλαν όλες μαζί στο έδαφος.

Αυτή η πράξη ήταν μια πρωτοβουλία των μαθητών της τρίτης τάξης του Λυκείου που όλοι μαζί θέλησαν να δείξουν ότι η μάστιγα του bullying  είναι κάτι που πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, πέρασαν από όλα τα τμήματα και ζήτησαν από όσους μαθητές επιθυμούσαν να συμμετάσχουν, να τους δανείσουν τις τσάντες τους για λίγα λεπτά. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το μπαλκόνι τους σχολείο και μας απέδειξε ότι η νέα γενιά μπορεί να κάνει θαύματα αφού έχει δυνατή φωνή, αγνά συναισθήματα καταδικάζει την βία προσπαθώντας να αλλάξει τον κόσμο.

ipop.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.