Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020

Στούπας: ο Τσιλιμέκης παραβίασε τις επιταγές του κόμματος

STOYPAS-1

Ο υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Αγρινίου Παναγιώτης Στούπας κατήγγειλε πως ο έτερος υποψήφιος Θεόδωρος Τσιλιμέκης παραβίασε τις επιταγές και τη θέση του κόμματος στήριξε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα «ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με το κυβερνητικό σχήμα των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ». Αναλυτικά:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΤΟ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟΥΠΑ
Απ’ την πρώτη στιγμή πίστεψα στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για άνοιγμα στην κοινωνία. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να σηματοδοτήσω με την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Αγρινίου. Υπηρέτησα και υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση πιστεύοντας ότι είναι ο θεσμός μέσα από τον οποίο η χώρα μπορεί να ξαναβρεί τα βήματά της, πιστός στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, της παράταξης των μεγάλων εθνικών επιλογών που δικαιώθηκαν ιστορικά και θα δικαιώνονται στο μέλλον.
Δυστυχώς ο έτερος διεκδικητής της θέσης του Προέδρου της ΔΗΜ. ΤΟ. και φίλος μου κατά τα λοιπά Θ. Τσιλιμέκης παραβιάζοντας τις επιταγές και τη θέση του κόμματος στήριξε το ΟΧΙ ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με το κυβερνητικό σχήμα των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ. Μου φαίνεται λοιπόν αδιανόητο σήμερα να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τις Νέοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες για την υπεύθυνη θέση του Προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ.

24_dias_new01

IMG_9888

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.