Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας – Στη συζήτηση και το αεροδρόμιο Ακτίου

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας – Στη συζήτηση και το αεροδρόμιο Ακτίου

Η Ένωση Στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη – επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα αυτών που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου με τόπο διαμονής την Πρέβεζα, είχε επίσημη συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Απόστολος Λεμονιάς και ο Γεν. Γραμματέας Κων/νος Παπασταύρος εξέθεσαν τις ανησυχίες των στρατιωτικών που υπηρετούν στην Μ.Υ. FOB AKTIOY, κυρίως μετά την τελευταία μετονομασία και την επικείμενη μείωση προσωπικού που προβλέπεται στο νέο οργανόγραμμα.

Παράλληλα δόθηκαν στον Δήμαρχο αντίγραφα από τις δύο Ερωτήσεις που έχουν καταθέσει στην Βουλή των Ελλήνων επτά Βουλευτές των κομμάτων της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ.

Αναλύθηκε η προσφορά της Μονάδας στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας και δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον Δήμαρχο ότι θα προβεί σε πρωτοβουλίες αρμοδιότητας του με στόχο την διατήρηση της Μονάδας στα υφιστάμενα επίπεδα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε αμοιβαία διάθεση για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.