Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Κάλεσμα σε συμμετοχή στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο δήμο Μεσολογγίου

Μετά την δυνατότητα  της διαδικτυακής υποβολής προτάσεων από τους πολίτες αναφορικά με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ο Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:

Η διαδικασία εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας μεταξύ του Δήμου και της ανάδοχης εταιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα πλάνο που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στην εκπόνηση οριστικής κυκλοφοριακής μελέτης η οποία θα συνοδεύει την πόλη μας τα επόμενα χρόνια.

Είναι όμως ώρα οι δημότες, οι φορείς αλλά και συνολικά όλοι οι ενεργοί πολίτες,  να αναλάβουν δράση και να συμμετέχουν αποφασιστικά στην λήψη των αποφάσεων. Να σχεδιάσουν εκείνοι για εκείνους και όχι  η δημοτική αρχή ερήμην τους. Στο πλαίσιο αυτό τονίζω την ανάγκη να υπάρξει μαζική συμμετοχή στα επόμενα βήματα έως την ολοκλήρωση της  σχετικής μελέτης. Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο και να υποβάλουν  τις προτάσεις τους στους παρακάτω συνδέσμους διαβάζοντας προσεκτικά τις σχετικές  οδηγίες. Σύντομα θα υπάρχει νέα διαβούλευση με τη συμμετοχή όλων μας.

Συμμετέχω και αλλάζω την πόλη μου:

https://forms.gle/FyCbw59YtqPctkAq7  

http://sbakmes.gr/

https://www.facebook.com/sbakmes/ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.