Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Λύρου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Συγχαρητήριο μήνυμα Λύρου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Με μήνυμά του ο Δημάρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους μαθητές και τις μαθήτριες με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ειδικότερα:

Θέλω να συγχαρώ  ολόψυχα  όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, που φέτος διεξήχθησαν κάτω από πρωτόγνωρες κι απρόβλεπτες συνθήκες. Τα παιδιά, οι οικογένειές τους και οι εκπαιδευτικοί, έδωσαν ένα δύσκολο  και πολλές φορές άνισο αγώνα με το χρόνο αλλά και τις ραγδαίες αλλαγές στην καθημερινότητά τους.

Ωστόσο η προσήλωση, η θέληση και η πίστη τους  σε ένα σκοπό επιβραβεύονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Η είσοδος στην ανώτατη εκπαίδευση πάντα θ’ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα ζωής κι εξέλιξης. Μια επιτυχία που πέρα από την επιστημονική αναγνώριση δημιουργεί συνθήκες αισιοδοξίας , προοπτική και  ελπίδας για το μέλλον. Όμως αυτό το μέλλον ανήκει σε όλους τους νέους και τις νέες μας ισότιμα. Και σε αυτούς που πέρασαν την πόρτα των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν. Το δικαίωμα στην επιτυχία δεν είναι μονοδιάστατο ούτε αποκλειστικό. Παίρνει το σχήμα και την μορφή που κάθε παιδί θέλει να δώσει μέσα από την προσωπικότητα, το ταλέντο και  την επιθυμία του για δημιουργία.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους!

 

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Κώστας Λύρος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.