Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεσολογγίου στον 5χρονο που διακρίθηκε σε Διαγωνισμό Αστρονομίας

astronomia

Σε συγχαρητήριο μήνυμα του προς το μικρό Σεραφείμ Κερασιώτη και την οικογένειά του για την εξαιρετική διάκριση στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2018, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρει:
«Ένα πεντάχρονο παιδί, ένας μαθητής του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου, έρχεται να υπενθυμίσει με τη βράβευσή του, την μεγάλη ευθύνη όλων μας -είτε ως πολιτικοί εκπρόσωποι είτε ως γονείς- απέναντι στις νέες γενιές που ξεκινούν τα βήματα τους σ αυτό τον δύσκολο κόσμο. Η ενθάρρυνση δημιουργικών ιδεών, δράσεων αλλά και πηγαίου ταλέντου, είναι ίσως το μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας. Αξίζουν σαφώς πολλά συγχαρητήρια τόσο στο μικρό Σεραφείμ όσο και την οικογένειά του που υποστήριξε τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη. Μια ευχή που απευθύνεται σε όλους τους γονιούς και τα παιδιά που θ’ αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής.
Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας προτίθενται να απονείμουν στον Σεραφείμ Κερασιώτη του Φωτίου ειδική βράβευση στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί και θα είναι αφιερωμένη στους μαθητές και τις μαθήτριες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας που διακρίθηκαν σε αντίστοιχες πανελλαδικές διοργανώσεις».

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.