Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Συγχαίρει ΑΕΜ ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου

AEM

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου δημοσίως με ανακοίνωση εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στο Δ.Σ. και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου, για «την επάξια νίκη της ομάδας στον 46ο τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτ/νίας». Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου θέλει να εκφράσει τα εγκάρδια συγχαρητήριά της στο Δ.Σ. και τους αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου, για την επάξια νίκη της ομάδας στον 46ο τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτ/νίας.

Η μεγάλη αυτή νίκη αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας και έρχεται να επισφραγίσει την εντατική εργασία και το ομαδικό πνεύμα που έχει επιδείξει. Η Α.Ε. Μεσολογγίου κατάφερε να γεμίσει, για μία ακόμη φορά, με υπερηφάνεια τους φιλάθλους της και τους απανταχού Μεσολογγίτες, ενώ παράλληλα πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο του αθλητισμού στον Δήμο μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα, η κατάκτηση του κυπέλλου να αποτελέσει την αφετηρία για ανάλογη συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι αθλητές της ομάδας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειές τους για την ανάδειξη του υγιούς ποδοσφαίρου και αθλητισμού του τόπου μας.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε παρά να εκφράσουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Α.Ε.Μ., κ. Θεμιστοκλής Μούρκας, αποτελεί και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως, αφού αποδεικνύει ότι και οι επιχειρηματίες της πόλης μας αναγνωρίζουν, πως ο αθλητισμός είναι κορυφαίο στοιχείο ποιότητας ζωής και στέκονται αρωγοί στην προώθηση της τοπικής αθλητικής κοινότητας.

Ευχόμαστε ολόψυχα την ευόδωση και των υπόλοιπων στόχων της ομάδας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.