Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020

Συγχαίρει διακριθέντα Αγρινιώτη φοιτητή ο δήμαρχος Αγρινίου

Συγχαίρει διακριθέντα Αγρινιώτη φοιτητή ο δήμαρχος Αγρινίου

papanastasiouΕπιστολή του Δημάρχου Αγρινίου προς τον διακριθέντα Αγρινιώτη φοιτητή Ευάγγελο Τσιρογιάννη:

Ο κ. Ευάγγελος Τσιρογιάννης μεταπτυχιακός φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρώνκαι τον καθηγητή κ. Σοφοκλή Μακρίδη, δημοσίευσαν το άρθρο “DesignandModellingMethodologiesofanEfficientandLightweightCarbon-fiberReinforcedEpoxyMonocoqueChassis, SuitableforanElectricCar” (Μέθοδοι Σχεδιασμού και Μοντελοποίησης ενός Αποδοτικού και Ελαφρού Ανθρακονημάτινου Μονοκόκ Σασί, Κατάλληλο για Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο), υποδεικνύοντας τον σχεδιασμό και τη μελέτη ενός καινοτόμου ελληνικού ηλεκτρικού οχήματος πόλης, φιλικού προς το περιβάλλον, με χρήση προηγμένων υλικών και τεχνικών σχεδιασμού.

H δημοσίευση επετεύχθη έπειτα από προσπάθεια χρόνων του κ. Τσιρογιάννη και πρόκειται να αποτελέσει πηγή περαιτέρω έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των μεταφορών.Άλλωστε ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή ελαφρών και αποδοτικών ηλεκτρικών ελληνικών οχημάτων αποτελεί όφελος, όχι μόνο για το περιβάλλον και την οικονομική μετακίνηση των πολιτών, αλλά και για την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ο Δήμος Αγρινίου συγχαίρει τον Ευάγγελο Τσιρογιάννη και στηρίζει τους Αγρινιώτες φοιτητές στην προσπάθειά τους για ακαδημαϊκή εξέλιξη.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμετο παράδειγμά του να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους Αγρινιώτες φοιτητές.

Ο Δήμαρχος
Γιώργος Παπαναστασίου

Πηγή:https://www.researchgate.net/publication/313475077_Design_and_Modelling_Methodologies_of_an_Efficient_and_Lightweigh_Carbon-fiber_Reinforced_Epoxy_Monocoque_Chassis_Suitable_for_an_Electric_Car

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.