Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

“Συγγνώμη” από τον δήμο Αγρινίου για τα προσωπικά στοιχεία πολιτών στην υπηρεσία εισόδου του ΔΑΚ- Η εξήγηση

“Συγγνώμη” από τον δήμο Αγρινίου για τα προσωπικά στοιχεία πολιτών στην υπηρεσία εισόδου του ΔΑΚ- Η εξήγηση

Ως ιδιαίτερα σοβαρό χαρακτηρίζεται το γεγονός πως προσωπικά δεδομένα δημοτών βρίσκονται… «φόρα παρτίδα» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από το Δήμο Αγρινίου για την είσοδο των αθλουμένων στο ΔΑΚ.

Για το θέμα αυτό εκδόθηκε ανακοίνωση από το Τμήμα Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Αγρινίου η οποία έχει ως εξής:

«Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εισόδου-εξόδου στο ΔΑΚ Αγρινίου τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλουμένων. Δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα λειτουργήσει αντίστοιχη εφαρμογή και επομένως απαιτείται ένα διάστημα προσαρμογής ώστε να ελεγχτεί με ακρίβεια η εφαρμογή του. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο αποφασίστηκε η πιλοτική λειτουργία του μέχρι τον Σεπτέμβριο ώστε να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπιστούν.
Δυστυχώς υπήρξε κάποια δυσλειτουργία στην εφαρμογή του συστήματος και παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα. Ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες για τα προβλήματα αυτά τα οποία και αντιμετωπίζονται άμεσα από την Υπηρεσία».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ποιος φταίει;

    Ακομη να αντιδράσουν οι υπερασπιστές….μάλλον δεν θα μπορεί να φταίνε ο Συριζα ή οι πολίτες που έχουν smartphones….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.