Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Συγκέντρωσε καπάκια για αναπηρικό καροτσάκι η ΑΛΦΑ 93

Συγκέντρωσε καπάκια για αναπηρικό καροτσάκι η ΑΛΦΑ 93

kapakia (1)

Μετά από συλλογική και συνεχή προσπάθεια, η ΑΛΦΑ 93 συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες πλαστικά καπάκια, τα οποία θα «μετατραπούν» σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Ο Αγρινιώτικος Σύλλογος δείχνει με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο, ενώ με στόχο την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, η ΑΛΦΑ 93 θα συνεχίσει να συγκεντρώνει καπάκια όλο το επόμενο διάστημα.
Τα πλαστικά καπάκια που ήδη συγκεντρώθηκαν από τους Αγρινιώτες δόθηκαν στον Σύλλογο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Πέλλας για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι που το έχουν απόλυτη ανάγκη.
Ο Σύλλογος από την Πέλλα μάλιστα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΑΛΦΑ 93, στην οποία σημειώνει, μεταξύ άλλων: «θέλουμε να πιστεύουμε πως και εσείς θα το συνεχίσετε».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Ανάπηρων Ν. Πέλλας:
«Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας, σε συνεργασία με τον κύριο Αργύρη Αναστάσιο στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας (6987 029268 what’s up) 6970 137923, tasos500@windowslive.com…
θέλει να σας ευχαριστήσει για την συμμετοχή σας για την συγκέντρωση καπακιών στην προσπάθεια μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, ώστε να δίνουμε δωρεάν σε ανθρώπους απόρους Αναπηρικά Αμαξίδια και όχι μόνο.
Η προσπάθεια αυτή χάρη στη δική σας βοήθεια και την στήριξη όλης της Ελλάδας έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθούν πολλά άτομα ανά την Ελλάδα
Η Προσπάθεια συνεχίζεται, θέλουμε να πιστεύουμε πως και εσείς θα το συνεχίσετε».
kapakia (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.