Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Διαμαρτυρία στην Εφορία για τη “φοροληστεία” (video)

Διαμαρτυρία στην Εφορία  για τη “φοροληστεία” (video)

img_0416

Με αιχμή την αύξηση των φορολογικών εισφορών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΟΥ Αγρινίου. Στη συγκέντρωση κάλεσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. «Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ .Να καταργηθεί τώρα ο ΕΝΦΙΑ .Όχι στα χαράτσια και τη φοροληστεία. Να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία», ήταν το κεντρικό μήνυμα της κινητοποιήσεις σύμφωνα με το σχετικό κάλεσμα.

Η κεντρική ομιλία εκφωνήθηκε από τον κ. Κώστα Μαργιώλη, Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, ο οποίος  ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μειώνεται στην πράξη το αφορολόγητο όριο έως και την κατάργησή του, ενώ η κυβέρνηση έλεγε πως θα το αυξήσει στα 12000 ευρώ. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έβαλε μπροστά τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς των λαϊκών οικογενειών και των ανέργων τη στιγμή που οι συντάξεις μειώθηκαν. Συνολικά, η έμμεση φορολογική επιβάρυνση αυξήθηκε μέχρι τον Ιούνιο κατά 61%».

Μέλος του Εργατικού Κέντρου ανέγνωσε ανακοίνωση του Σωματείο ενώ στη συνέχεια μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Αιτωλοακαρνανίας ανέγνωσε ανακοίνωση σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ της Αιτωλοακαρνανίας «στηρίζουν και συμμετέχουν στους αγώνες κατά της αντιλαϊκής πολιτικής, αφού δεν αντέχουν να πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, οι μικροεπαγγελματίες , φόρους έμμεσους, άμεσους και ειδικούς, τέλη και παράβολα, αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, με ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών και των εισοδημάτων τους».

img_0408 img_0411 img_0414 img_0417 img_0419 img_0420 img_0428 img_0431

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.