Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Συγκέντρωση για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου

Συγκέντρωση για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου

palaio-nosokomeioΗ Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την αξιοποίηση του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου , προσκαλεί στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου και ώρα 11:30 π. μ στο χώρο του Νοσοκομείου (παλαιού) με θέμα «Αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων –Εξελίξεις-Προοπτικές»
Στην εκδήλωση αυτή, εκτός από εκπρόσωπο της Επιτροπής , θα μιλήσουν Εκπρόσωπος της 6ης Υγιειονομικής Περιφέρειας του Υπουργείου Υγείας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου.
H Επιτροπή Πρωτοβουλίας διεκδικεί την άμεση υλοποίηση των εξαγγελιών που θα γίνουν και την αξιοποίηση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων του παλαιού Νοσοκομείου.
«Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, γιατί, πέραν των άλλων , θα προσδώσει δυναμική στις διεκδικήσεις μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ψεκασμενος

    Θα μαζέψουν τον κόσμο συριζαιοι να φέρουν συριζαιους να πουν τι καλός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.Αυτα είναι κόλπα .”Επιτροπές πρωτοβουλίας”Μόνο οι πολύ αριστεροί τα κάνουνυν αυτά.

  2. Ανώνυμος

    Να βγάλουν και τα πρεζόνια από το παλαιό νοσοκομείο, γιατί έγινε η γειτονιά μας, άβατο εμπορίου ναρκωτικών. Ας τα δει κάποιος επιτέλους? Το κράτος μόνο να κόβει ξέρει, σύνταξης και μισθούς, και τα κτίρια σαπίζουν, , και λένε δεν έχουν χρήματα , ας μείνει και κανένα κτίριο βουλευτή ξενικοιαστο! !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.