Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Συγκέντρωση κυνοφίλων στο Αγρίνιο-διαμαρτύρονται για το νέο νομοσχέδιο

Συγκέντρωση κυνοφίλων στο Αγρίνιο-διαμαρτύρονται για το νέο νομοσχέδιο

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις του κυνοφιλικού κόσμου για το νέο νομοσχέδιο για την ευζωία των ζώων  (φέρει τον τίτλο «Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ»), που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το νομοσχέδιο λήγει στις 20 Μαΐου και μεταξύ άλλων έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και στους κυνηγετικούς συλλόγους.

Για σήμερα, Κυριακή 16 Μαΐου 2021, οργανώθηκαν κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας και αντιστοίχως συμβολική δράση έλαβε χώρα και στο Αγρίνιο.

Κυνόφιλοι συγκεντρώθηκαν, βγάζοντας παράλληλα βόλτα και τα κατοικίδια τους, στην κεντρική πλατεία για να στείλουν μήνυμα αντίδρασης στο Νομοσχέδιο.

Οι διαφωνίες τους εστιάζονται κυρίως στα άρθρα 5 και 6, που καθιστούν υποχρεωτική την στείρωση όλων των σκύλων και απαγορεύουν την ερασιτεχνική εκτροφή.

Οι κυνόφιλοι καλούν τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης να συνταχθούν μαζί τους και τους βουλευτές να στηρίξουν τις απόψεις τους όταν έρθει το Νομοσχέδιο στη Βουλή

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Spi

  Ειδε κανεις καμια διαμαρτυρια για το πανεπιστημιο??

 2. O ΘΕΟΣ

  Οχι δεν ειδε ουτε θα δει γιατι πρωτον ενας τετιοιος νομος δεν χρειαζεται λυσεις ψευτικες αλλα εαν υπαρχει κατι να ειναι σοβαρο και δευτερον η αξιολογηση για να γινει σε καποιο μυαλο η προυποθεση ειναι να υπαρχει εγκεφαλικη ουσια.

  Υ.Γ.Κυνοφιλοι -ΠΑΜΕ 1-0….

 3. Για πες

  Μεσα στις πολυκατοικιες τα εχουν αυτα τα σκυλια;

 4. ΘΥΜΙΟΣ

  Μόνο οι κυνηγοί είναι κυνόφιλοι στο Αγρίνιο; Γιατί κυνηγετικά είναι αυτά που φαίνονται. Μάλλον ευρώφιλοι που δεν θέλουν να πληρώσουν για τη στείρωση των σκυλιών τους είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.