Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Συγκέντρωση προγραμματίζουν για σήμερα κάτοικοι του Αιτωλικού

Συγκέντρωση προγραμματίζουν για σήμερα κάτοικοι του Αιτωλικού
Φωτό αρχείου etoliko-news.blogspot.gr
Φωτό αρχείου etoliko-news.blogspot.gr

Aναβρασμός επικρατεί ξανά στους κόλπους των κατοίκων του Αιτωλικού με αφορμή την παραβατικότητα μερίδας Ρομά.
Χθεσινό επεισόδιο επανέφερε τον προβληματισμό για την κατάσταση ωστόσο το βαρύ κλίμα επιχειρούν να εκμεταλλευτούν και διάφοροι κύκλοι σε μια συγκυρία που το Πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι και τις εντάσεις που ακολούθησαν εκεί.
Εν προκειμένω πάντως,  στο Αιτωλικό κάτοικοι διοργανώνουν συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 στην κεντρική πλατεία για να διαμαρτυρηθούν με την Αστυνομία να είναι σε ετοιμότητα αν και εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν έκτροπα.
Θυμίζουμε πως χθες έγινε σύσκεψη στο δημαρχείο Μεσολογγίου με αντικείμενο την ενημέρωση σχετικά με την αναγκαία και απαραίτητη ενίσχυση του Α.Τ. Αιτωλικού, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας, προκαλώντας και πάλι έντονη ανησυχία.
Όπως έγινε γνωστό από τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. το Αστυνομικό Τμήμα έχει ήδη ενισχυθεί με μόνιμο προσωπικό πέντε ατόμων, γεγονός που επιτρέπει πλέον μόνιμη διάθεση περιπολικού και παράλληλα εντονότερη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων (Ο.Π.Κ.Ε. – ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή, ειδικά δε κατά τις νυχτερινές ώρες όπου συμβαίνουν τα περισσότερα περιστατικά τόσο στην πόλη του Αιτωλικού όσο και στην περιοχή των Οινιάδων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κωστας

    Εμείς εδω στο αγρινιο τι θα κάνουμε????? Πότε θα ξυπνήσουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.