Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Συγκινεί η κινητοποίηση για τη μαθήτρια του 4ου Λυκείου Αγρινίου- Τσουβάλια με χιλιάδες καπάκια παρέδωσε η ΑΛΦΑ 93

kapakia-4oΣυγκινητική είναι η κινητοποίηση στήριξης της προσπάθειας που γίνεται από τους μαθητές του 4ου Λυκείου Αγρινίου για τη συγκέντρωση καπακιών ώστε να πάρουν αναπηρικό αμαξίδιο για τη μαθήτριά η οποία είχε τραυματιστεί στην σπονδυλική της στήλη στο τροχαίο που σημειώθηκε στις 20 Μαρτίου στα Τριαντέικα
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σύλλογος ΑΛΦΑ 93 αντιπροσωπεία του οποίου παρέδωσε χιλιάδες καπάκια στο 4ο Λύκειο Αγρινίου της ΑΛΦΑ 93 .
Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93 ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των μαθητών, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία και βρέθηκε στο σχολείο την περασμένη Τρίτη (27/3), για να παραδώσει πάνω από 10 τσουβάλια και κουτιά γεμάτα καπάκια.
Ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Σβίγγος, ανέφερε σχετικά σε δήλωσή του: «Ανταποκριθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε στο κάλεσμα των μαθητών και παραδώσαμε χιλιάδες καπάκια, για να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε στην νεαρή μαθήτρια καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Σε ό,τι αφορά τους μαθητές που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία αυτή, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και, φυσικά, να ευχηθούμε να συνεχίσουν και στο μέλλον να δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης και της αγάπης».
Η αντιπροσωπεία της ΑΛΦΑ 93 αποτελούταν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Σβίγγο και τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Φλωρόπουλο.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η ΑΛΦΑ 93, για τον ίδιο σκοπό, τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε παραδώσει ξανά τσουβάλια με καπάκια σε σχολείο της Πέλλας, αλλά και τον Ιανουάριο του 2018 παρέδωσε χιλιάδες καπάκια στο 11ο-17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
Μάλιστα, η Διοίκηση του Συλλόγου έχει δεσμευτεί ότι η πρωτοβουλία συγκέντρωσης καπακιών θα συνεχιστεί, για μελλοντική χρήση.

kapakia-4ob

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.