Συγκίνηση προξενεί στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Σκλαβούνου που απεβίωσε στα 69 του χρόνια.
Ο εκλιπών υπήρξε αγαπητό πρόσωπο, με μεγάλη προσφορά στον τόπο καταγωγής του, Δαφνιά Μακρυνείας.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στον Δαφνιά Μακρυνείας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιωτών τον αποχαιρέτησε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα:
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συγχωριανό Παναγιώτη Σκλαβούνο, παλιό μέλος του Συλλόγου μας, που πρόσφερε με καλοσύνη και αγάπη στον Δαφνιά.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στις 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στον Δαφνιά Μακρυνείας.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του,και ιδιαίτερα στην κόρη του Χριστίνα μέλος του Συλλόγου μας, που συνεχίζει με σεμνότητα το παράδειγμα και την αγάπη του πατέρα της για το χωριό.
Είμαστε δίπλα της.
Αιωνία του η μνήμη.
Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!










1 Σχόλιο
αιωνια του η μνημη μια ακομη μεγαλη απωλεια απο εναν ανθρωπο που στηριζε με την παρουσια και το κεδι του ολες τις εκδηλωσεις του συλλογου αλλα και του χωριου μας….συλληπητηρια στους δικους του ανθρωπους….