Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο Δοκιμίου που πήρε το όνομα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Ζαχαράκη

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο Δοκιμίου που πήρε το όνομα του αδικοχαμένου Λεωνίδα Ζαχαράκη

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοθεσίας του Δημοτικού Γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Δοκιμίου σε γήπεδο «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ».
Παρουσία της οικογένειας του αδικοχαμένου (σε τροχαίο δυστύχημα) ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έκανε την αποκάλυψη της τιμητικής πλακέτας.
«Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Είμαστε εδώ με την οικογένεια του Λεωνίδα, με τους φίλους του, με την ομάδα που αγάπησε και αγωνίστηκε.Με τη σημερινή εκδήλωση τιμούμε ένα νέο άνθρωπο που ήταν ένα κομμάτι από την ιστορία αυτού του τόπου.Ο Λεωνίδας, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη όλων. Αθάνατος», ανέφερε.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δοκιμίου Βασίλης Παπούτσης ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για την μετονομασία τους γηπέδου ενώ στεφάνια κατέθεσαν οι αρχηγοί των ομάδων Α.Γ.Φ.Σ Απόλλων Δοκιμίου και του Α.Ο. Ρηγανά. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία της οικογένειας του επίσης πρόωρα χαμένου σμηνίτη Λεωνίδα Χολέβα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκρίζης και Ευθύμιος Γρίβας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ.Αγ.Κωνσταντίνου Θέμης Γαμβρούλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.