Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Συγκινητικές στιγμές στο “Παναγία Ελεούσα”

DSCN3955Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλoακαρνανίας υποδέχθηκε τον καλλιτεχνικό Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου Νίκο Καραγέωργο, ο οποίος παρακολούθησε την ομάδα του θεατρικού παιχνιδιού των εκπαιδευομένων νέων , η οποία παρουσίασε σκηνές από το Θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».
«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλoακαρνανίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, που μας επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κ. Νίκος Καραγέωργος. Οι εκπαιδευόμενοι μας χάρηκαν και ενθαρρύνθηκαν με την παρουσία του, τον ευχαρίστησαν και εξέφρασαν την επιθυμία τους να είναι πάντα δίπλα τους», αναφέρει το Παναγία Ελεούσα.
Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ενθουσιασμένος και συγκινημένος δήλωσε ότι «είναι από τις πιο σημαντικές μου εμπειρίες στο θέατρο όπου οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» απέδωσαν από καρδιάς δύσκολες σκηνές. Ανακάλυψα την αλήθεια και την αυθεντικότητα μέσα από τη θεατρική τους δράση. Πολλά συγχαρητήρια στο δύσκολο και υπέροχο έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

DSCN4015

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.