Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Συγκλόνισε η κόρη του ήρωα Σπύρου Μουστακλή στη γιορτή του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Συγκλόνισε η κόρη του ήρωα Σπύρου Μουστακλή στη γιορτή του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Ανακοίνωση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Με συγκλονιστικό τρόπο απέδωσε βιωματικά η κόρη του Σπύρου Μουστακλή, Ναταλία, την μετατραυματική ουσιαστικά εμπειρία της από την σκληρή περιπέτεια του πατέρα της και ήρωα της αντίστασης κατά της δικτατορίας.

Συγκεκριμένα απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου, του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου και του Σχολείου Δεύτερου Ευκαιρίας Μεσολογγίου. Με τον τρόπο αυτό εξέφρασε τα συναισθήματά της ως το παιδί ενός ήρωα που όμως δεν μπορούσε να έχει κοντά της όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά, εξαιτίας της αναπηρίας που του είχαν προκαλέσει τα βασανιστήρια της χούντας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρέσβης επί τιμή κ. Χάρης Δημητριου που έκανε ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για τη θεματική της εκδήλωσης καθώς και η ψυχολόγος Χαρά Κίτσου. Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά που συγγενής του ήρωα Σπύρου Μουστακλή επισκέπτεται σχολική μονάδα στον τόπο καταγωγής του ήρωα, την Αιτωλοακαρνανία.

Τον συντονισμό είχε ο Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου Ηλίας (Λίνος) Υφαντής σε συνεργασία με τον Υποδιευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου Μυλωνά Παναγώτη και τη Διευθύντρια του ΣΔΕ Αγγελική Γριβοπούλου.

Την εκδήλωση τιμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κυρία Παρασκευή Πετρονικολού, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Γιώργος Σωτηρακόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Μέμη Γούργαρη, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας και του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσολογγίου Δημήτριος Τσάμης, ο Πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου και εκπρόσωπος του ΚΕΣΥ Σπύρος Μπαλτάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΛΟΥΛΗΣ-ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ -ΠΛΕΥΡΗΣ -ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΄΄ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ΄΄ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ !!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.