Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Συγκλονισμένο το Αγρίνιο από τον άδικο χαμό του Δημήτρη Σπαρτινού

Συγκλονισμένο το Αγρίνιο από τον άδικο χαμό του Δημήτρη Σπαρτινού

Συγκλονισμένο είναι το Αγρίνιο από τον άδικο χαμό του Δημήτρη Σπαρτινού.

Ο γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία φυσικοθεραπευτής βρήκε τραγικό θάνατο κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, την ποδηλασία.

Ο 60χρονος άνδρας ποδηλατούσε στην εθνική οδό, στο ύψος του ΙΚΑ, όταν παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα.

Τις συνθήκες του συμβάντος ερευνά η αστυνομία αλλά το κακό έγινε και σόκαρε όλη την πόλη.

Συντετριμμένη είναι και η φυσιοθεραπευτική κοινότητα του Αγρίνιου. «Με την αγάπη του για τον άνθρωπο και την ευγένεια της ψυχής του στάθηκε , χρόνια τώρα , δίπλα στους ασθενείς του, με αφοσίωση τηρώντας πάντα τις αξίες του επαγγέλματος.

Αλλά και από την θέση του Προέδρου του συλλόγου μας, που για χρόνια είχε διατελέσει , με τον παραγωγικό και μεθοδικό τρόπο σκέψης του, βοήθησε στην εδραίωση και αναβάθμιση της φυσικοθεραπείας στην περιοχή μας», αναφέρει  η Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας που σε έκτακτη συνεδρίαση  αποφάσισε να καταθέσει στη μνήμη του Δημήτρη Σπαρτινού χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο άτυχος Δημήτρης Σπαρτινός ήταν παντρεμένος με την επίσης φυσικοθεραπεύτρια Δήμητρα Τσαμπά και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

H κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:00 στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Αγρινίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 10.00.

Λόγω των μέτρων για την πανδημία επιτρέπεται η παρουσία μόνο των στενών συγγενών του εκλιπόντος.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.