Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της χήρας του ήρωα Σμηναγού: Ύστατο χαίρε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο

hira_mpaltadorou_1-630x353Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετισμός της χήρας του ήρωα Σμηναγού. Το ύστατο χαίρε στον σύντροφο της, ο αποχαιρετισμός της στον “Αετό του Αιγαίου”, λίγο πριν η γη που τον ανέθρεψε υποδεχτεί τον Γιώργο Μπαλτάδωρο, ήταν να ψάλλει μαζί με το πλήθος κόσμου, τον Εθνικό Ύμνο.

Παρά την εμφανή, ψυχική εξάντληση από τον χαμό του δικού της ανθρώπου, βρήκε το κουράγιο να απευθύνει την ανατριχιαστική παρότρυνση με τρεμάμενη φωνή: “Όλοι μαζί.” Τις σπαρακτικές  στιγμές κατέγραψε ο φακός του kranosgr κατά τη σημερινή τελετή ταφής του Ήρωα Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Πολύωρη συνομιλία με τον ΥΕΘΑ

Μετά την ολοκλήρωση της ακολουθίας της ταφής, η χήρα του ήρωα Σμηναγού είχε πολύωρη συνομιλία με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο. Για περισσότερες από δυο ώρες, και παρά το συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συζήτησαν εκτενώς για το τραγικό συμβάν, με την χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου να λαμβάνει όσες απαντήσεις ήταν δυνατόν να δοθούν στην παρούσα φάση.
Αλλά και μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής διερεύνησης του δυστυχήματος, όπως την διαβεβαίωσε, θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για κάθε πτυχή αυτής της τραγωδίας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκε τόσο στην ίδια όσο και στους οικείους της ότι θα χυθεί άπλετο φως στα αίτια της τραγωδίας και δεσμεύτηκε ότι η θυσία του ήρωα σμηναγού δεν θα ξεχαστεί.

http://www.onalert.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανωνιμος

    Ο Θεός να τον αναπαύσει εν ειρήνη δίπλα απο τους μαχόμενους συναδέλφους του που έπεσαν για την ΠΑΤΡΙΔΑ τους.????? Και η Παναγιά μας να προστατευει την Οικογενειά του και να τους ευλογεί … κουράγιο και δύναμη ψυχής σε όλους!!! Μανα, Πατέρα, σδέλφια, συγγενείς & φίλους. Αιωνία του η Μνήμη….??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.