Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Σε υψηλούς τόνους συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που αναμένεται να υπερψηφιστεί απόψε.

Στο Αγρίνιο ωστόσο οι αντιδράσεις συνεχίζονται και σήμερα ήταν η σειρά του Εργατικού Κέντρου να οργανώσει συλλαλητήριο. Θυμίζουμε πως προ ημερών οργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το ΚΚΕ.

«Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού δε μπαίνουν στο γύψο. Απαιτούμε τώρα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το χτύπημα των διαδηλώσεων», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Σύμφωνα εξάλλου με το Ε.Κ.Α. «το σύνολο των διατάξεων που περιέχονται στο νομοσχέδιο έρχεται να συμπληρώσει το κατασταλτικό οπλοστάσιο του κρατικού μηχανισμού. Το νομοσχέδιο επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής. Έχει στόχο να χειραγωγήσει το μυαλό, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει “εγκληματικό” και “επικίνδυνο”».

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων Ιχθυοκαλλιέργειών Νηρέας Θοδωρής Κοτσιλίρης, το μέλος της Κίνησης Αποστράτων Αστυνομικών Χρήστος Καμζέλας και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Σπύρος Κοτοπούλης. Ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Οικοδομών Γιώργος Ντουντούμης.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.