Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Συλλαλητήριο για τον Αχελώο προτείνει η παράταξη Καμμένου

Συλλαλητήριο για τον Αχελώο προτείνει η παράταξη Καμμένου

H δημοτική παράταξη Αγρινίου Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, επικεφαλής της ο Σταύρος Καμμένος, προτείνει τη διενέργεια συλλαλητηρίου κατά της εκτροπής του Αχελώου. Η ανακοίνωση:  

Να λοιπόν που  ένα θέμα , το οποίο είχε κλείσει νομικά (με 6 αποφάσεις του ΣτΕ, και κυρίως την τελευταία υπ αριθμ 26/2014), αλλά και πολιτικά με τις αποφάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  η κυβέρνηση των ΑΡΙΣΤΩΝ, με τους τοπικούς αντιπροσώπους της να «ποιούν την νήσσαν» , το επαναφέρει αδιαφορώντας πλήρως  για όλα τα παραπάνω. Και όχι μόνο αυτό. Δρομολογεί τις εξελίξεις για την εκτροπή του Αχελώου, αγνοώντας ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ  τους Αιτολοακαρνάνες, τις θέσεις των οποίων δεν ανέχεται ούτε να τις ακούσει.

Πώς αλλιώς εξηγείται  η καθολική έλλειψη εκπροσώπησης  του Νομού στη σύσκεψη που διοργανώθηκε από τον Υπουργό Επικρατείας στην Αθήνα, με τη συμμετοχή όμως ΟΛΩΝ  των Θεσσαλών εκπροσώπων. Οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν με ανακοίνωσή τους να μας θυμίσουν , ότι όλοι οι παράγοντες  κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, πήραν το μήνυμα, και δύσκολα θα μπορούν να αγνοήσουν την ομόθυμη απαίτηση των Θεσσαλών.

Στον αντίποδα όλων αυτών των ενεργειών, οι δικοί μας  κυβερνητικοί βουλευτές δεν εξέδωσαν  ούτε μια ανακοίνωση , δεν εξέφρασαν την παραμικρή αντίδραση και αντίλογο δια του θεσμικού τους ρόλου. Φαίνεται ότι είναι ικανοποιημένοι από τα υπόλοιπα και σημαντικά που έχουν πετύχει για το νομό (Πανεπιστήμιο, σύνδεση με την Ιόνια οδό,τιμές ελαιοπαραγωγών, μείωση ανεργίας  στο νομό κλπ). Το ίδιο δυστυχώς πράττει  μέχρι στιγμής τόσο η Περιφέρεια  όσο και η Μητρόπολη Αιτ/νίας με το τόσο σοβαρό  για το μέλλον της Αιτωλοακαρνανίας και του κλίματος  θέμα.

Η παράταξή μας , συντασσόμενη πάντα με τα ψηφίσματα  του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Αγρινίου, αλλά και με τις θέσεις της συντονιστικής επιτροπής φορέων Αιτωλοακαρνανίας , όπως αυτές αποτυπώθηκαν  στο κείμενο-απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης, θέσεις που κατά την άποψή μας οφείλουν να συνυπογράψουν το σύνολο  των επιστημονικών φορέων, των συνδικαλιστικών οργανώσεων, των ενώσεων αγροτών και κτηνοτρόφων, της Μητρόπολης Αιτ/νίας και φυσικά οι Δήμαρχοι, ο περιφερειάρχης  και οι βουλευτές του Νομού όλων των κομμάτων, ΚΑΛΕΙ όλους τους παραπάνω να συντονιστούμε και να οργανώσουμε ΑΜΕΣΑ συλλαλητήριο κατά της εκτροπής του Αχελώου, κινητοποιώντας όλο τον πληθυσμό του Νομού.

Επιτέλους να πάψουμε πιά ως πόλη και ως νομός να περιμένουμε το επόμενο πλήγμα . Να αρχίσουμε , ορθώνοντας το ανάστημά μας, να θέτουμε και να κατακτούμε στόχους.

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Προς
  Νέο δημοκράτες αιτωλοακαρνανες
  Είστε τα παιδιά για τα θέληματα στο κόμμα σας
  Δήμαρχε
  Περιφερειαρχη
  καραγκούνη
  Ντροπή σας

 2. ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ

  κοιτα κατι οψιμες ευαισθησιες για τον Αχελωο. ξεχνατε ευκολα.

 3. ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ

  κοιτα κατι οψιμες ευαισθησιες για τον Αχελωο. ξεχνατε ευκολα.

 4. Haha

  Στον τοπο αυτό δυστυχώς οι άνθρωποι φαίνονται παραιτημενοι
  Μακάρι αυτή η μεγάλη απειλή να μας ξυπνησει
  Το οφείλουμε στα παιδιά μας

 5. Ανώνυμος

  ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?? ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ !!! CHRISTOS

 6. Αναρχοκαπιτάλας

  @Haha «το οφείλουμε στα παιδιά μας» ήταν η φράση που παρότρυνε τον ανυποψίαστο κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ το 15′. Τα αποτελέσματα τα λουστήκαμε όλοι, μαζί με τα παιδιά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.