Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020

Μπαράζ συλλήψεων μετά από εξόρμηση σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Βόνιτσα

Αρκετές συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα το πρωί σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Βόντισα, για διάφορα αδικήματα, έπειτα από εξόρμηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Στην περιοχή του Παναιτωλίου συνελήφθη ένας 28χρονος έπειτα από νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, καθώς βρέθηκαν φυσίγγια πυροβόλου όπλου και μία δερμάτινη θήκη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μία αλυσίδα ενός μέτρου με χειρολαβή και ένα μεταλλικό καμτσίκι.

Στην Αμφιλοχία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος συνελήφθη ένας 49χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Στερεάς Δυτικής Ελλάδος η οποία προέβλεπε φυλάκιση δύο ετών και 10 μηνών για φορολογικές παραβάσεις.

Στο Αγρίνιο συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου ένας 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δεν διέθετε το απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας.

Επίσης στο Αγρίνιο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δύο αλλοδαποί 40 και 48 ετών οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας και του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, συνελήφθησαν επίσης 10 άτομα ηλικίας, 33, 17, 21, 40, 30, 51, 41, 39,20 και 16 ετών, οδηγώντας αυτοκίνητα και μηχανάκια χωρίς διπλώματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.