Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Συλλήψεις για τη φωτιά στο βενζινάδικο στο Αγρίνιο – Σοβαρή η κατάσταση των δύο γυναικών

Συλλήψεις για τη φωτιά στο βενζινάδικο στο Αγρίνιο – Σοβαρή η κατάσταση των δύο γυναικών

 Eξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της φωτιάς σε πρατήριο υγρών καυσίμων του Αγρινίου.. Το συμβάν συνέβη περί τις 10.45 το πρωί, η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα ωστόσο δύο νεαρές γυναίκες ,ηλικίας 23 και 33 ετών, τραυματίστηκαν και  νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση φέροντας εγκαύματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, που ενήργησε και την προανάκριση,  η φωτιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της μετάγγισης καυσίμων από βυτιοφόρο φορτηγό στη δεξαμενή του πρατηρίου.

Ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία για δύο άνδρες που μεταφέρθηκαν σήμερα στις 4.00 το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους καθώς ζήτησαν αναβολή για να δικαστούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των δύο γυναικών που τραυματίστηκαν από το ατύχημα, ποσοστό 50-60% αγγίζουν τα εγκαύματα  της 23χρονης συγγενούς του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου και 30-40% αυτά της 33χρονης πελάτισσας. Θετικό στοιχείο ,μέσα στην ατυχία τους, είναι ότι δεν φέρουν εσωτερικά εγκαύματα. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις  πληροφορίες, κρίσιμο  για την πορεία της υγείας τους  θεωρείται το χρονικό διάστημα των επόμενων τεσσάρων- πέντε 24ωρων .

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, κατά τη διάρκεια μετάγγισης καυσίμων από βυτιοφόρο φορτηγό στη δεξαμενή του πρατηρίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ανδρέα Παναγόπουλου στο Αγρίνιο, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 10:55 σήμερα.

Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες ημεδαπές ηλικίας 23 και 33 ετών, οι οποίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο. Ακολουθήθηκε η αυτόφωρος διαδικασία για δύο άτομα.

Στο συμβάν μετέβησαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Η πυρκαγιά είχε κατασβεσθεί πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.