Δύο κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής (7/3) στο Αγρίνιο για τροχαίο που προκλήθηκε από πρόβατα ιδιοκτησίας τους.
Το ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, κοντά στο Αγρίνιο όταν τα ζώα διέσχισαν το δρόμο και ένας δικυκλιστής δεν πρόλαβε να τα αποφύγει.
Η μηχανή, με κατεύθυνση προς Μακρυνεία, εξετράπη της πορείας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, ο άνδρας και να διακομιστεί στο νοσοκομείο Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το γεγονός αυτό οδήγησε στη σύλληψη των δύο αδερφών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για την μη σωστή επιτήρηση των ζώων τους που είχε ως συνέπεια την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.
3 Σχόλια
Άλλος γκρεμιζει την πεζογέφυρα άλλος πέφτει πάνω στα πρόβατα άλλος πάνω στον άλλο νύχτα μοιράζουν διπλωματα
αφού συλλάβαμε τους κτηνοτρόφους, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι πως τελειώσαμε με τα τροχαία
Η Ταχύτητα, η απροσεξία, η χρήση κινητού, η Άναρχη οδήγηση η μέθη σε τέτοιους δρόμους περασμένων δεκαετιών που χαραχτηκαν για κίνηση των τότε Ελαχίστων & αργοκίνητων οχημάτων που η ταχύτητα ήταν max 120 χιλιομετρα (με κατηφόρα) πρέπει να τροχοδρομουν τα σημερινά οχήματα των (200+++ ίππων) σεβόμενοι οι “οδηγοί” που τα δουλεύουν την κατάσταση του απαρχαιωμένου οδοστρώματος με τις τυφλες διαβάσεις από Βαρέα αγροτικά μηχανήματα (που δεν έχουν ούτε φώτα), διελευσεις ζώων Τετραποδων οικοσιτων και αδέσποτων που είναι σίγουρο ότι αν πάμε χωρίς συνετή οδήγηση θα γίνει στην Καλήτερη ατύχημα + στην χειρότερη Δυστυχήμα. Γι’αυτό το δεξί χέρι (για δικικλα) και το δεξί πόδι για αυτοκίνητα πρέπει να μάθει να μετριαζει την ταχύτητα σε τέτοιους απαρχαιωμένους και ασυντήριτους δρόμους που χρόνια τώρα αυτούς που εκλέγουμε όλοι μας, είναι απασχολημένοι με την τσέπη τους και την εξουσία που τους δίνουμε όλοι μας, και στο τέλος μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν γράφει το μελάνι.