Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Σύλληψη 45χρονου στην περιοχή της Αμφιλοχίας για παιδική πορνογραφία

Σύλληψη 45χρονου στην περιοχή της Αμφιλοχίας για παιδική πορνογραφία

Οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη δύο χρηστών του διαδικτύου που αντήλλασσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκε σε χωριό της  Αμφιλοχίας ένας 45χρονος πυροσβέστης ο οποίος φέρεται να είχε αναπτύξει εδώ και δύο χρόνια διαδικτυακή συνομιλία με έναν ανήλικο ο οποίος του έστελνε μέσω social media, γυμνές του φωτογραφίες

Στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε ένας 45χρονος πυροσβέστης στην περιοχή της Αμφιλοχίας, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη δύο χρηστών του διαδικτύου που αντήλλασσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του πυροσβέστη, στην οικία του οποίου έγινε έφοδος σήμερα απογευματινές ώρες και εντοπίστηκε το εν λόγω υλικό.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια ο πυροσβέστης είχε αναπτύξει διαδικτυακή συνομιλία με έναν ανήλικο από περιοχή της Πελοποννήσου ο οποίος του έστελνε μέσω social media, γυμνές του φωτογραφίες. Σήμερα το συγκεκριμένο αγόρι είναι 16 χρονών ενώ οι φωτογραφίες αυτές είναι από την εποχή που ήταν ακόμη 14,5 ετών…

Θοδωρής Παναγιωτίδης-news247.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.