Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Συλλογή υπογραφών ενάντια στα βιορευστά σε Αναφορά που θα κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

H «Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα» σε ανακοίνωση της αναφέρει:

epi-paremvasi-limnothallaza-viorefstaΤο μείζον περιβαλλοντικό ζήτημα της περιοχής μας, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών μέσα στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού, παίρνει τον δρόμο προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την υποστήριξη των Ευρωβουλευτών Σοφία Σακοράφα, Νότη Μαριά και Νίκου Χουντή.

Η Αναφορά, που έχει συνταχθεί από τη Χημικό-Περιβαλλοντολόγο και Πρώην Επιθεωρήτρια Περιβάλλοντος κ. Γιούλυ Καμπούρη, θα πρέπει να συνοδεύεται από όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές τοπικών φορέων αλλά και πολιτών. Για τον σκοπό αυτόν, μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λιμνοθάλλαζα θα βρίσκονται στον Τεχνοχώρο “Κοχλίας” – Κοχλίας coffee gallery στον πεζόδρομο Λόρδου Βύρωνος στο Μεσολόγγι, το απόγευμα της Παρασκευής 8/12 (5-9μμ), και το Σάββατο 9/12 (11πμ-2μμ και 5-9μμ) και θα συλλέγουν υπογραφές. Εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τη σφραγίδα τους.

Κάθε υπογραφή μετράει, καθώς ενισχύει τη φωνή της τοπικής μας κοινωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα. Οι υπογραφές όλων είναι απαραίτητες!

Σημαντική σημείωση: Ακόμα και αν έχετε υπογράψει το ψήφισμα που πριν λίγο καιρό συντάχθηκε (και θα επιδοθεί τις προσεχείς ημέρες στον υπουργό Σ.Φάμελλο), εξακολουθεί να είναι επιτακτική ανάγκη η υπογραφή της προαναφερθείσας Αναφοράς.
Υπόγραψτε το ψήφισμα:https://secure.avaaz. org/el/petition/Epitropi_ Anaforon_Eyropaikoy_ Koinovoylioy_Anafora_sto_EK_ kata_ton_ergostasion_kaysis_ vioreyston_sto_Mesologgi/? cHdZFmb

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.