Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Μεσολογγίου: «αυθαίρετες αλλαγές προϊσταμένων»

mesologginosokomeio

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου καταγγέλλει τη διοίκηση του Νοσοκομείου για «αλλαγές προϊσταμένων χωρίς να τηρούνται τα δέοντα». Συγκεκριμένα ο σύλλογος,  με ανακοίνωσή του τονίζει ότι πάγια θέση του είναι η σύσταση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων Κρίσεων και πως μέχρι να γίνει αυτό, βάση νόμου που ψήφισε η τωρινή κυβέρνηση δεν γίνεται καμία αλλαγή στις θέσεις Διοίκησης. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία του συλλόγου, «στο τέλος του 2016 έγιναν αυθαίρετες  αλλαγές στην διοικητική και νοσηλευτική Υπηρεσία χωρίς έγγραφες εισηγήσεις από τα αρμόδια όργανα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σας γνωρίζουμε  ότι Πάγια θέση του συλλόγου μας είναι να συσταθούν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια κρίσεων  ώστε επιτέλους να σταματήσει η ομηρία των εργαζομένων .  Έως τότε   βάση νόμου που ψήφισε η τωρινή κυβέρνηση δεν γίνεται καμία αλλαγή στις θέσεις Διοίκησης.
Ωστόσο στο τέλος του 2016 έγιναν αυθαίρετες  αλλαγές στον διοικητική και νοσηλευτική Υπηρεσία χωρίς έγγραφες εισηγήσεις από τα αρμόδια όργανα, προσφιλής τακτική των Διοικήσεων των τελευταίων ετών.
Τέτοιου είδους πρακτικές κρύβουν πολλά ερωτήματα και σκοπιμότητες όπως η δημιουργία μηχανισμών.
Ως εκ τούτου καταγγέλλουμε την Διοίκηση για τις αλλαγές προϊσταμένων που προέβη χωρίς να τηρούνται τα δέοντα”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.