Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Σύλλογος Γονέων 3ου Γυμνασίου Αγρινίου: «κάποιοι σχεδιάζουν χωρίς εμάς για εμάς»

sxoleia_anoigoun_534_355
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση για να δηλώσει αποφασισμένος να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αρμονική λειτουργία του Γυμνασίου και πως θα αγωνιστεί για να αποτρέψει ενέργειες που ζημιώνουν την ποιότητα της εκπαίδευσής.
Ο σύλλογος καταγγέλλει πως «κάποιοι σχεδιάζουν χωρίς εμάς για εμάς». Ωστόσο δεν διευκρινίζει την αιτία της αντίδρασης του και προφανώς οφείλει να το πράξει διότι οι δημόσιες ανακοινώσεις καλόν είναι να μην απευθύνονται μόνον σε… μυημένους.
Σε αυτό το σημείο ωστόσο αξίζει να επισημανθεί πως ο διευθυντής του σχολείου προ ημερών σε ανάρτηση τους χαρακτήρισε «τραγικό η δημοτική αρχή να ετοιμάζει τον χωροταξικό σχεδιασμό των μαθητών με κριτήριο τους ψήφους των Ρομά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου:

Το Γυμνάσιο μας λειτουργεί για δεκαετίες σε μια περιοχή όπου χτυπά η καρδιά της πόλης μας.
Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο οργανωμένα σχολεία, με ανοικτές δομές προς την κοινωνία, θετικό κλίμα, υψηλή συνεργασία και επικοινωνία. Η Διοίκηση του Γυμνασίου και οι Διδάσκοντες εργάζονται με υπευθυνότητα και αληθινό ζήλο για να επιτύχουν τους στόχους τους και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους μας, γονείς και μαθητές.
Τα παιδιά μας προσέρχονται στο σχολείο με καλή διάθεση, μαθαίνουν με τον κατάλληλο τρόπο και επιστρέφουν σπίτι χαρούμενα, όπως ταιριάζει σ’ ένα εκπαιδευτήριο.
Ο Διευθυντής, ο κ. Ευθύμιος Αδάμης, οι Διδάσκοντες, οι Μαθητές και οι Γονείς συνεργάζονται όλοι αρμονικά και οι δράσεις τους ξεπερνούν τα όρια του παραδοσιακού σχολείου : εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, πολιτιστικές παρεμβάσεις, ανθρωπιστικές δράσεις, προβολές ταινιών, διδακτικές επισκέψεις και εκδρομές.
Θέλουμε λοιπόν να γίνει σαφές ότι όλοι μαζί συνεργαστήκαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο η πολιτεία οφείλει να προστατέψει, όχι να το καταστρέψει με στοχευμένες ή άστοχες ενέργειες.
Επειδή κάποιοι σχεδιάζουν χωρίς εμάς για εμάς τους δηλώνουμε ότι είμαστε ΕΔΩ αποφασισμένοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αρμονική λειτουργία του Γυμνασίου μας και ότι θα αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε ενέργειες που ζημιώνουν την ποιότητα της εκπαίδευσής τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.