Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Σύλλογος Κρεοπωλών Αγρινίου: κανένα πρόβλημα με τη σφαγή και την εμπορία των αμνοεριφίων

Σύλλογος Κρεοπωλών Αγρινίου: κανένα πρόβλημα με τη σφαγή και την εμπορία των αμνοεριφίων

“Οι καταναλωτές  να προβούν έγκαιρα στην παραγγελία των προϊόντων που επιθυμούν από τα παραδοσιακά κρεοπωλεία, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να εξυπηρετηθούν όλοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Αγρινίου προέβη σε ανακοίνωση σημειώνοντας πως από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα για την πανδημία τα μέλη του ακολουθούν με ευσυνειδησία πιστά τις οδηγίες για την προστασία των καταναλωτών, των εργαζομένων στις επιχειρήσεις και κατ΄επέκταση της δημόσια υγείας.

“Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη σφαγή και την εμπορία των αμνοεριφίων”, υπογραμμίζει συνιστώντας στους καταναλωτές να προβούν έγκαιρα στην παραγγελία των προϊόντων που επιθυμούν από τα παραδοσιακά κρεοπωλεία, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να εξυπηρετηθούν όλοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου 

Λόγω της άσχημης και πρωτόγνωρης κατάστασης, την οποία όλοι μας βιώνουμε, ο προγραμματισμός για την αγορά του οβελία και των άλλων προϊόντων για το πασχαλινό τραπέζι έχει ιδιαίτερη σημασία για το φετινό Πάσχα.Τα μέλη του συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου, από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα για την πανδημία, ακολουθούν με ευσυνειδησία πιστά τις οδηγίες για την προστασία των καταναλωτών, των εργαζομένων στις επιχειρήσεις και κατ΄επέκταση της δημόσια υγείας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε υπεύθυνα το καταναλωτικό κοινό ότι, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη σφαγή και την εμπορία των αμνοεριφίων.

Παράλληλα, τηρώντας τις οδηγίες της πολιτείας ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τους καταναλωτές, να προβούν έγκαιρα στην παραγγελία των προϊόντων που επιθυμούν από τα παραδοσιακά κρεοπωλεία, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να εξυπηρετηθούν όλοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπενθυμίζουμε, για μια φορά ακόμη, ότι οι κρεοπώλες, ως αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφικής αλυσίδας, μεριμνούμε για τη σωστή και ποιοτική διατροφή.

Με τη βεβαιότητα ότι το φετινό Πάσχα θα είναι ναι μεν διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό για όλους μας ο Σύλλογος Κρεοπωλών Αγρινίου, εύχεται να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτή τη δοκιμασία και να βγούμε γρήγορα από αυτή αλώβητοι και υγιείς.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ- ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΙΝΙΑΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.