Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά οι επικοινωνίες- εργασίες του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου

Μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά οι επικοινωνίες- εργασίες του  Συλλόγου  Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου

Στα πλαίσια των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με το πρόβλημα του κορωνοϊού, και θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων του γραφείου μας όσο και των πελατών τους σε προτεραιότητα, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνουμε τους πελάτες μας ότι:

από 12/3/2020 έως και 15/04/2020

οι επικοινωνίες και οι εργασίες του γραφείου μας θα γίνονται μόνον Ηλεκτρονικά ή Τηλεφωνικά και όχι με φυσική παρουσία των πελατών και των εμπλεκομένων στις διεκπεραιώσεις των εργασιών

Μόνον σε ειδικές και έκτακτες περιπτώσεις το γραφείο θα δέχεται φυσική παρουσία των πελατών τους (σ.σ και όχι τρίτων). Επιτρέπεται η παράδοση των τιμολογίων ή άλλων εγγράφων που απαιτούνται μόνο για υποχρεωτικές υποβολές δηλώσεων χωρίς όμως περεταίρω συζήτηση επί αυτών ή άλλων θεμάτων. Τούτη θα ακολουθήσει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά. Η ηλεκτρονική αποστολή (fax ή scan/mail) τιμολογίων ή εγγράφων απαιτείται όταν αυτή είναι εφικτή, αλλιώς παραδίδονται με φυσική παρουσία κατά τα προαναφερόμενα.

Στην προαναφερόμενη περίοδο δεν θα υποβάλλονται δηλώσεις ή αιτήσεις όταν μπορούν να υποβληθούν μετά την περίοδο αυτή (π.χ. αιτήσεις για αλλαγή τμ ΔΕΗ, Α21, αλλαγές σε Ε9 χωρίς υποχρέωση από κάποια αιτία κ.τ.λ.)

Στo χρονικό αυτό διάστημα θα μεταβαίνουμε στις Δημόσιες Υπηρεσίες μόνο για επείγουσες υποθέσεις σεβόμενοι και τους εκεί εργαζόμενους.

Η Απόφασή μας έχει βάση κοινωνικής ευθύνης και αφορά την υγεία τόσο των εργαζόμενων του γραφείου μας όσο και των πελατών μας. Καλούμε και τους πελάτες να σεβαστούν την απόφασή μας και μάλιστα να προσπαθήσουν, όσοι μπορούν, να πράξουν το ίδιο για αυτούς και τους εργαζομένους τους.

Με καλή συνεργασία όλα γίνονται.

Εκ της Διοικήσεως

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.